Често задавани въпроси (FAQ)

Безплатна ли е доставката?

Да, доставката на всички поръчки над 20 лв. е безплатна до офис на куриерска фирма Еконт Експрес. Доставката на поръчки под 20 лв. и/или до адрес на получателя е за сметка на последния съгласно тарифата на куриерска фирма Еконт Експрес.

Какви са сроковете за доставка?

Стандартният срок на доставка е в рамките на от 1 до 3 работни дни. Конретният срок доставка ще получите при потвърждението на поръчката.

Нужна ли е регистрация за да направя поръчка?

Не, не е задължително да се регистрирате. В случай, че се спрете на някой от нашите продукти, то тогава с цел по- добро обслужване и улеснение на поръчката, регистрацията е препоръчителна. Тя е еднократна и след нея, Вие пазарувате по-удобно, следите статуса на направените поръчки и получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции. Ако искате да спестите време, може да използвате формата за бърза поръчка, която не изисква регистрация.

Как да направя поръчка през онлайн магазина?

Когато сте избрали даден продукт и желаете да го закупите, просто натиснете бутона "Купи". В количката Ви ще излезе списък с всички добавени там продукти. От нея можете да изтривате или променяте количества, както и да премахвате продукти. На следващата стъпка попълнете Вашите данни, изберете най-удобните за Вас методи на плащане и доставка. Запознайте се с общите условия на сайта и натиснете бутона "Завършване на поръчката". Ще получите номер на поръчка, с който можете във всеки момент да проследявате статуса на Вашите поръчки, но само ако сте се регистрирали в онлайн магазина.

Какви са цените на продуктите в магазина?

Всички цени в онлайн магазина са в български лева с включен ДДС. Вие получавате поръчаната от Вас джаджа/и на цената, на която сте я видяли в онлайн магазина, освен ако не е с изчерпано количество, за което ще бъдете своевременно уведомени.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас